VIL DU SKIFTE TANDLÆGE?

VIL DU SKIFTE TANDLÆGE?

tandlaegebesog

Hvis du er på udkig efter en ny tandlæge, eller blot søger informationer om, hvordan hele processen foregår, kan du læse med her. Vi har samlet al den nødvendige information, du skal bruge, før du beslutter dig for skifte tandlæge. Hvis bor i Humlebæk eller omegn kan du med fordel kontakte din lokale tandlæge og høre, hvad han eller hun kan tilbyde dig som en ny patient.

Hvad søger du hos en tandlæge?

Først og fremmest er det vigtigt at gøre op med sig selv, hvilke krav man har til den nye tandlæge. Som patient kan det variere, hvad man lægger mest vægt på, når det kommer til et tandlægebesøg. Er det regningen, servicen eller tilliden, der er vigtigst? Eller er det en blanding af alle tre ting? Langt de fleste nye patienter går meget op i at opbygge et tillidsfuldt forhold til deres tandlæge. Det handler om at være tryg før, under og efter behandlingen. Mange er af den overbevisning, at prisen ikke behøver at være i den laveste kategori, så længe de er trygge og er overbeviste om, at tandlægen gør sig umage før og under hver behandling.

Lider du af tandlægeskræk?

Tandlægeskræk er en ganske virkelig ting, når man som barn for første gang hører lyden af en boremaskine, der er på vej ind i munden på en. Denne skræk følger i mange tilfælde med op i voksenårene, og det er derfor ikke unormalt, at voksne også har den, når de skal undersøges. De fleste klinikker er klar over denne fobi og hjælper gerne nye patienter igennem med en indledende samtale, så de kan føle sig trygge før, under og efter behandlingen. Samtale har ofte en beroligende effekt på patienter, så de lettere kan komme igennem forløbet. I nogle tilfælde forsvinder fobien helt, og patienten kan gå helt ubesværet igennem en undersøgelse eller et helt forløb uden at føle den mindste frygt.

Hvornår kan jeg få en ny tandlæge?

Selve skiftet fra én tandlæge til en anden er en ret simpel overgang. Det eneste du skal gøre er, at ringe og bestille tid hos den tandlæge du har fundet frem til. Når du for første gang bliver undersøgt hos den nye tandlæge, skal du blot sige ja til, at vedkommende kan hente dine tidligere journaler fra dine tidligere tandlæger. Hvis du akut for behov for en tandlæge og bor i Helsingør, bør du ringe og få en tid med det samme, selvom du ikke har gjort dig klar, hvilken tandlæge, det præcist skal være.

Helsingør Tandcenter

Stengade 81

3000 Helsingør

49 21 36 36

Posted by admin