Sådan finder du en god tandlæge til dit barn

Sådan finder du en god tandlæge til dit barn

Når et barn starter i skole, er det også tid til at komme til tandlægen med jævne mellemrum. Barnet bliver automatisk tilknyttet skoletandlægen ved skolestart, som sørger for at indkalde barnet til det årlige tandeftersyn eller oftere ved behov.

For nogle forældre vil det være tiden, hvor de selv skal ud og finde en ny tandlæge til deres barn. Det kan fx være tilfældet, hvis barnet er startet på en skole, der ikke har en tandlæge på skolen eller hvis barnet ikke er tryg ved den nuværende tandlæge.

Skal du som forælder fx finde en god tandlæge i Bagsværd, skal du først og fremmest finde ud af, om de modtager børn som patienter. Ikke alle klinikker tager børn ind, og det er derfor det første, du skal tjekke, når du leder efter en tandlæge.

Barn med tandbørste i hånden

Børn med tandlægeskræk

Mange mennesker lider af tandlægeskræk, og sommetider er mange børn også nervøse eller bange for at være hos tandlægen. Lider dit barn af tandlægeskræk, er det vigtigt der bliver taget hensyn til det, da det i nogle tilfælde er noget, der kommer til at følge barnet resten af livet. Så når du har fundet en tandlæge, så prøv at ringe til dem for at høre, om de har nogle erfaringer med børn der lider af tandlægeskræk, så dit barn kan få den bedst mulige oplevelse, og måske endda slippe helt af med sin tandlægeskræk i en tidlig alder.

Der er flere forskellige måder at finde en god tandlæge på. Den mest optimale måde at finde en på i dag, er efterhånden ved at søge forskellige steder på internettet. Her kan man ofte læse anmeldelser for klinikkens andre patienter, om deres oplevelser og om de har været tilfredse eller utilfredse. Man kan også forsøge at høre sig ad blandt venner og familie. Søger du en erfaren og garvet tandlæge i Virum, så prøv at spørg nogle forskellige venner og familie med jævnaldrende børn, om de kender til nogle. Prøv også at spørge, hvilke erfaringer de nu skulle have med den pågældende tandlæge, og hvorvidt de har været tilfredse med denne.

Det kan selvfølgelig aldrig garanteres, at man finder den rigtige tandlæge til sit barn i første forsøg, og når der er fundet en tandlæge, er det vigtigt at barnet, og du som forældre, har tillid til den valgte tandlæge. Derudover er det selvfølgelig altid en god idé at tjekke priserne på behandlingerne, så man er sikker på, at det er nogle rimelige priser.

Tandlæge Paulina Kempa ApS
Lyngby Torv 11, 1. th.
2800 Kongens Lyngby
45 87 22 61

Posted by admin