Fjern misfarvninger med professionel tandblegning

Fjern misfarvninger med professionel tandblegning

Ikke alle tænder er ens. Nogle har mere hvide eller gule tænder end andre, men det betyder ikke nødvendigvis, at tænderne ikke er blevet plejet ordentligt. Der er også nogle, der har hvide pletter på tænderne, uden det behøver at have nogen betydning for tandplejen. Men der er dog nogle ting, som er med til at gøre vores tænder mere gule, end hvad godt er. Da dette er forskelligt fra person til person, er det en god idé at søge rådgivning ved en kompetent og erfaren tandlæge i Hellerup, så man er sikker på, at ens egne tænder er, som de skal være.

tandblegning

De tre årsager til misfarvede tænder:

  • Kaffe og te: Det er sikkert noget vi alle allerede har hørt fra vores tandlæge, nemlig at kaffe og te giver gule tænder. Det er med til at misfarve tænderne, og hvis man i forvejen ikke er omhyggelig med sin tandhygiejne, kan det også være med til at give tænderne sorte plamager.
  • Cigaretter: Ligesom med kaffe og te, har vi også hørt fra tandlægen, eller set det på cigaretpakkerne, at cigaretter misfarver tænderne. Ikke nok med at det i forvejen er usundt for vores krop, er det også utrolig usundt for vores tænder.
  • Rodbehandlinger: Utroligt nok kan rodbehandlinger også give misfarvninger, dette dog i form af grålig farvetone.

Det er også meget normalt, at tænderne bliver mere gule, jo ældre vi bliver. Dette er ikke nødvendigvis vores egen skyld, men simpelthen fordi at tænderne også bliver ældre. Dette behøver ikke at have noget med mundhygiejnen at gøre.

Hvis man er træt af de gule tænder og den grå farvetone, kan man altid vælge at gå til tandlægen, for at få en tandblegning. Ved at få en professionel tandblegning i Gentofte, vælger du at få dit perfekte hvide smil tilbage. Ved tandblegning hos en tandlæge, plejer de at vejlede grundigt hele behandlingen igennem, og fortælle dig hvordan du skal behandle dine tænder fremover.

Der er også nogle, som vælger at købe tandblegningmiddel på nettet, så de selv kan udføre behandlingen derhjemme. Det er dog vigtigt at være opmærksom på, at tandlægen aldrig vil anbefale dette, da den form for tandblegning slider på emaljen – og vores emalje kan vi ikke undvære. Jo mere slidt emaljen bliver, jo mere følsomme bliver tænderne. Henvend dig derfor ved en kyndig tandlæge, som kan hjælpe dig med at finde den bedste løsning for dig.

Ibfelt+ Tandklinik Gentofte
Baunegårdsvej 1
2820 Gentofte
39 65 21 04

Posted by admin