Få lige tænder uden togskinne

Få lige tænder uden togskinne

Har du skæve tænder, eller bare en enkelt skæv tand? Er dette måske noget, du går rundt og er ked af? Er det noget, der påvirker din hverdag, og gør det, at du ikke er komfortabel med at smile offentligt? Så er der nu hjælp at hente!

Vi kender alle den traditionelle togskinne. Det er ofte noget, vi ser teenagere gå rundt med, men også nogle voksne vælger det, hvis de vil have en tandretning. Selvom togskinner er meget normalt, hvis man har skæve tænder, er der stadig nogle, der vælger det fra, da de føler, det er grænseoverskridende, at skulle gå rundt med metal i munden, og at alle andre vil kunne se det.

Er du en af dem, der føler det grænseoverskridende, og måske endda flovt, at have togskinner, kan du nu få lavet en fantastisk og unik usynlig bøjle! Der er nu blevet lavet et substituerende produkt til den traditionelle togskinne, nemlig Invisalign.

Invisalign fungerer ligesom togskinnen, i forhold til at skulle rette tænderne op, men ud over at det er en usynlig bøjle, er det også en mere fleksibel løsning, da man selv kan tage den i og ud efter behov – ja, det lyder for godt til at være sandt, men det er det ikke!

Med togskinner, skal man have metalbøjlen på i døgndrift i x antal måneder eller år, for at opnå det bedst mulige resultat. Med Invisalign, får du en plastik skinne, der er designet specifikt til dig og dine tænder, som du selv kan tage i og ud efter behov, og det er typisk en bøjle, du skal gå med i 6-18 måneder.

Dog er det anbefalet, at du går med skinnen 20-22 timer i døgnet, for at opnå det bedst mulige resultat. Men du vil stadig have rig mulighed for, at tage skinnen ud, hvis du skal til fest, på en date eller ud et sted, hvor du ikke føler dig komfortabelt med at have den på.

Overvejer du at få lavet Invisalign, kan du kontakte en erfaren og kyndig tandlæge i Rødovre, hvor denne vil kunne vurdere, hvor lang tid du skal gå med skinnen, og hvor mange timer, du som minimum skal gå med den i døgnet.

Med Invisalign opnår du et fantastisk resultat, uden at skulle overskride personlige grænser, og du kan få smukke lige tænder, på dine helt egne præmisser.

Rødovre Tandlægerne
Tårnvej 55
2610 Rødovre
70 87 90 76

http://www.roedovretand.dk/usynlig-boejle/

www.roedovretand.dk

Posted by admin