Få flotte tænder med porcelænsfacader

Få flotte tænder med porcelænsfacader

Når mælketænderne tabes i barndommen, vokser de permanente tænder ud, som skal fungere gennem resten af livet. For at tænderne skal kunne fungere optimalt kræver det en god tandhygiejne, så der forebygges mod tandproblemer. Ikke alle personer er grundige nok i deres tandpleje, og derfor opstår der flere tandproblemer hos nogle personer end hos andre. Der kan dog stadig, på trods af god mundhygiejne, opstå akutte tandproblemer, der kan skade tænderne, hvorfor der er behov for hjælp til at reparere tænderne.

porcelaensfacader

Vigtigheden af optimal funktion

Tænder uden tandproblemer har optimal funktion til eksempelvis at tygge. Problemer med at skære tænder og skævt bid kan undersøges af tandlægen, så der kan udarbejdes en bidskinne, der får forbedrer problemet. På den måde er det muligt at forebygge mod større konsekvenser, så tænderne netop kan holde hele livet. Der er desværre mange personer, som ikke prioriterer tandpleje særlig højt. Det er vigtigt at passe de regelmæssige tandeftersyn, så det er muligt at opdage tandproblemer tidligt, så det ikke bliver til et stort problem med alvorlige konsekvenser. Jo flere skadede tænder, jo mindre funktion har tænderne. Det kan derfor gøre det svært at tygge optimalt, hvis der er en eller flere skader i tandsættet.

Tændernes udseende

Med en eller flere skadede tænder påvirkes tændernes udseende også, hvilket blandt andet kan føre til manglende livskvalitet. Et smil er meget vigtigt, da det både påvirker personens eget humør og også omverdenens. Det er heldigvis muligt at genskabe et flot smil, hvis der er skader på tænderne.

Behandlingsmuligheder

Der eksisterer adskillige behandlingsmuligheder til at reparere skadede tænder hos en kosmetisk tandlæge i Indre By, der udfører kosmetiske tandbehandlinger. Kosmetiske tandbehandlinger henvender sig til de personer, som ønsker at få skabt flotte tænder. Gennem eksempelvis porcelænskroner og plast- og porcelænskroner er det muligt at genopbygge funktionsevnen samt forbedre tændernes udseende. Porcelænskroner benyttes ofte, hvis hele tanden er skadet. Heldigvis er det også muligt at reparere mindre tandskader gennem porcelænsfacader, som består af en tynd facade, der påsættes på den skadede tand. Med både kronerne og facaderne er det muligt at udvælge en ønsket form på tænderne. På den måde er det også muligt at få bugt på tænder med mellemrum, så tænderne ikke bare genskabes, men også forbedres. Det er også muligt at vælge facadens nuance, så tændernes farve kan blive lysere, hvis dette ønskes.

Andre kosmetisk behandlinger

I forbindelse med påsætning af facader kan de nuværende tænder se anderledes ud end de tænder, som har fået påsat facader. I de tilfælde er det oplagt at få foretaget en tandblegning hos en perfektionistisk tandlæge i København K, så alle tænder bliver flotte og perfekte.

Tandlæge Peter Røgind
Frederiksborggade 4, 2.
København K, 1360
33 13 10 01

Posted by admin