Få flotte lige tænder med en tandregulering

Få flotte lige tænder med en tandregulering

Er du ked af dine skæve fortænder? Så er du ikke den eneste. Mange danskere har skæve tænder, og som følge deraf komplekser omkring deres udseende. I dagens Danmark bliver vi så bombarderet med billeder af smukke mennesker med perfekte smil, at skæve tænder for mange folk kan være noget man er pinligt berørt over og ked af. Selvom du ikke var én af dem, der fik rettet tænder som barn, betyder det dog ikke, at du behøver at trækkes med skæve tænder resten af dit liv.

Med moderne teknologi er det i dag muligt at få rettet sine tænder både nemt og hurtigt, og du slipper endda for de ”togskinner”, som mange andre måtte døje med som børn.

Usynlig tandretning

Det bedste ved moderne metoder til tandregulering er, at tandretningen er ret diskret. De fleste mennesker, der døjer med skæve tænder, fravælger tandregulering uden så meget som at tale med deres tandlæge først. Det skyldes at tandregulering stadig har et dårligt ry. Hvad de fleste mennesker ikke ved er, at tandretning i dag ikke behøver at skæmme ens udseende. De store, uformelige bøjler, som var meget synlige i munden og sad fast på tænderne, er i dag afløst af elegant, diskret design, hvor man kan tage bøjlen ud. Disse moderne former for tandretning er så diskret designet, at flere af dem næsten er usynlige. De er også mere behagelige at gå med, så man hurtigt kan glemme, at man rent faktisk bærer bøjle – og samtidig lægger omgivelserne heller ikke mærke til det.

Iman Aligner – hjælp til fortænderne

Hvis du blot skal have rettet dine fortænder i over- og undermund, er Inman Aligner et godt valg. Det er en aftagelig type bøjle, der er en specielt fremstillet skinne af plast. Når man bærer den, er den gennemsigtig, så andre typisk ikke vil lægge mærke til bøjlen, medmindre de kigger virkelig godt efter. Bøjlen kan tages ud, hvis der er behov for det, men for det bedste resultat skal den selvfølgelig bæres så meget som muligt, minimum 20 timer i døgnet.

Du kan få Inman Aligner hos de fleste tandlæger landet over. Bøjlen er populær og meget efterspurgt. Bor du i Horsens og ønsker du at vide mere om muligheder for at få Inman Aligner, så opsøg din tandlæge i Horsens, der udbyder produktet. Det er selvfølgelig ikke alle tandlæger, der tilbyder denne form for tandretning. Oplever du, at din egen tandlæge ikke tilbyder denne tandskinne, kan du hurtigt søge efter tandregulering i Horsens og finde frem til en dygtig tandklinik, der bruger teknologien.

Tandlægerne Nørretorv
Nørretorv 2
8700 Horsens
70 87 86 15

Posted by admin